Geçtiğimiz yıllarda, ilaç firmalarının, ünlü kozmetik markalarının ve otomotiv şirketlerinin yıllık olağan toplantılarının ve ürün lansmanlarının düzenlendiği Titanic Deluxe Bodrum, 2018 yılında da birçok kongre ve etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Otelin Genel Müdürü Murat Konuk, 500'ün üzerinde çalışanlarıyla misafirlerin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için 24 saat esasıyla çalıştıklarını dile getirdi. Turizm denince akla ilk olarak deniz, güneş ve kum geldiğini fakat yaz aylarında iş dünyasına yönelik birçok etkinliğe de ev sahipliği yaptıklarına dikkat çeken Konuk: 'Yurtiçi ve yurtdışından konaklamalarla birlikte toplantı ve kongreler için de iş dünyasına profesyonel çözüm ortaklığı sunuyoruz. Kongre turizmi, nitelikli bir hizmet gerektiriyor ve bu konuda da tercih edilmenin gururunu yaşıyoruz. Titanic Deluxe Bodrum olarak 3'üncü sezona merhaba dediğimiz şu günlerde yeni konuklarımızı ağırlamanın heyecanı içindeyiz' diye konuştu.

Denize sıfır konumu, 400 metrelik sahil bandı ve yemyeşil doğasıyla kısa sürede kendi müdavimlerini yaratan Titanic Deluxe Bodrum, bugüne dek 80'e yakın ülkeden konuklarına Türk kültürünü tanıttı. Seçkin Türk misafirlerin yanı sıra; ağırlıklı olarak, İngiltere, Belçika, Hollanda ve Türki Cumhuriyetler'den misafirlerini ağırlayan otel, spor, sağlık, eğlence ve dünya lezzetlerini bir arada sunuyor. 80 bin metrekare alanda kurulan Titanic Deluxe Bodrum, farklı konaklama alternatifleri, eğlence ve spor aktiviteleri, SPA merkezi, çocuk kulübü, dünya lezzetlerini sunan restoranları ve su parklarıyla bölgenin en çok tercih edilen otellerinden biri. Misafirlerin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü otel, Bodrum'da ilk ve tek yürüyen merdiven sistemine de sahip.

Titanic Deluxe Bodrum, standart, superior, family, deluxe ve villa özelliklerinde farklı konaklama alternatiflerine sahip. Dekorasyonda modern mimariyle doğallığı birleştiren, benzersiz deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odalar, ihtiyaç duyulabilecek en ince ve şık detaylarla tasarlandı. Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranların yanında, gurme lezzetlerden vazgeçemeyenler için A la Carte restoranlar, Pascarella, Begonvil, Hasır ve The Beef Grill Club ile tüm dünya mutfaklarını tek çatı altında konuklarına sunuyor.

Titanic Deluxe Bodrum kongre turizminde iddialı