Polis Evi'nde gerçekleşen tören kapsamında; Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ömer Yanmaz, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Köker, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Osman Bük, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Altunay Akyol, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil İbrahim Yıldız, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Erkan Özyılmaz ve İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü'nde görevli teknisyen yardımcısı İlyas Erkek görevlerinde göstermiş oldukları gayretli, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı ayın personeli olarak seçildi. Ayın personeli seçilenler teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.
Diğer yandan etkinliğine Vali Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Doğanay, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve davetliler
katıldı. Ayrıca düzenlenen törende Emniyet Müdürlüğü'nden geçen ay emekli olan 13 personele de hizmetleri anısına plaket verildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ayın personelleri belli oldu