Gaziantep'te berbere gidip film artistlerine, ünlü oyunculara veya futbolculara benzemek isteyen gençler tıraş olduktan sonra hayalleri suya düşünce, berberlere tepki gösteriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu filminde oynayan Cahit Kayaoğlu karakteri gibi top sakal bırakmak isteyen genç, tıraş sonrasında oyuncuya benzemediğini belirterek, berbere tepki gösterdi.

Benzer taleplerle her gün karşı karşıya kaldıklarını anlatan berber Murat Kılıç, 'Yok 'Polat Alemdar'ın tıraşından istiyorum. Muslera'nın tıraşından istiyorum diyorlar. Bu modellerin olmayacağını, uymayacağını söylememize rağmen, illa istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Yani herkesin kendine göre bir stili var, bir saç şekli var. Biz müşteriyi tıraş ederken, hangi modelin daha iyi edeceğini gayet iyi biliyoruz.

Gençler bizi çok zorluyor. Biraz önce, bir çocuk geldi ille de Muslera'nın tıraşından istedi. hani kafa yapısı uygunsa benzetiriz ama kafa yapısı, saç şekli uygun değilse yapamayız. Dediğim gibi herkesin kafasına saç şekline göre bir imajı vardır bir modeli vardır. Her gün böyle muhakkak karşılaştığımız müşterilerimiz oluyor. Onların istediğini yaptığımızda ise istediği ünlü oyuncuya benzemediğinde ise aramızda zorlamalar ve tartışmalar oluyor. Gördüğünüz gibi biraz önce bir müşterimizi geldi. Kurtlar Vadisindeki Cahit Kayaoğlu gibi sakal istedi. Yaptık ama beğenemedi. Tekrardan kestirmek zorunda kaldık. Sadece bende değil, diğer berber arkadaşlarda aynı durumla karşı karşıya kalabiliyor' ifadelerini kullandı.