Eskişehir U15 Liginde mücadele eden İnönüspor Kulübü futbolcuları ile birlikte İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'u ziyaret eden Kulüp Başkanı Semih Ünsal, 'U15'de Eskişehir'de en iyi 8 takım arasına giren tek ilçe takımı olarak Plaf-Off'u garantileyen takım olduk. Bu başarıda önemli payı olan ve bizlere, ilçe gençliğine ve spora verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt'a teşekkür ediyorum' dedi.
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ise gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek, 'Spora her zaman ayrıcalık tanıdık. Gençlerimizin spor yapması kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için desteklerimiz devam edecek. Eskişehir U15 Liginde mücadele eden gençleri kutluyorum. Oryantiring sporunda dünya çapındaki yarışmalarda aldığımız başarılar gibi Eskişehir'de en iyi 8 takım arasına giren tek ilçe takımı olarak Plaf-Off'lara kalan İnönüspor'lu genç futbolcularımız bizleri gururlandırdılar. Başarılarının devamını diliyorum' diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
U15 Liginde mücadele eden İnönüspor Kulübü futbolcularının Başkan Bozkurt'a gerçekleştirdikleri ziyaret teşekkür plaketi ve isminin yazılı olduğu 26 numaralı forma takdimi ile sona erdi.

Genç oyunculardan Başkan Bozkurt’a teşekkür ziyareti