11 GOL ATTILAR

Süper Amatör Ligi 22. haftasında Lider Havza Belediyespor, Cedit Ilıcaspor'a konuk oldu. İlk yarım saatinde gol sesi çıkmayan maçta Havza Belediyespor, rakibini 11-0 mağlup etti. Adım adım Bölgesel Amatör Lig'e koşan Havza ekibine galibiyeti getiren golleri, Yasin (4), Semih (4), Gencay, Metin ve Seyit Ahmet kaydetti. Puanını 46'ya yükselten Havza Belediyespor, en yakın rakibi 1930 Bafraspor'a 6 puan fark attı.

BAYRAKLA KOVALADI

Müsabaka bitiminde ise futbol sahalarında ender görülen anlar yaşandı. Amatör maçlarda genelde futbolcuların hakemlere uyguladığı şiddet konuşulurken, bu kez hakem, futbolcuya saldırdı. Maçın ilk yarısında kırmızı kart gören Cedit Ilıcasporlu Yiğit Aksoy, karşılaşma bitiminde yan hakem Tülay Ceylan'la tartıştı. Bu sırada hakem Tülay Ceylan, Yiğit Aksoy'u, elindeki bayrakla saha içinde kovalamaya başladı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Saha içerisinde süren kovalamanın ardından hakem Tülay Ceylan, Yiğit'i yakalayarak elindeki bayrağıyla kafasına vurmaya başladı. Hakemler ve güvenlik güçleri tarafından sakinleştirilen Tüley Ceylan, soyunma odasına götürüldü. Olay sonrası tutanak tutuldu. Hakem Tülay Ceylan ve oyuncu Yiğit Aksoy'un birbirlerinden şikayetçi olduğu ve ifade vermek için olay sonrası emniyete gittiği ifade edildi.

Mustafa CİVELEK