Samsun Valisi Osman Kaymak, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerine ziyaret etti.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ile Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Medya Haber Müdürü Onur Nurdemir, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş, Haberaks TV Yayın Müdürü Sinan Sallabaş, Haber Gazetesi Spor Müdürü Selçuk Kaya, HaberHayat Dergisi Editörü Kübra Şenocak, Sosyal Medya Müdürü Serkan Eskalen ile bir araya gelen Vali Kaymak, Haber Medya çalışma ofislerini tek tek dolaşarak medya çalışanlarıyla sohbet etti.

DEĞERLERE SAHİP ÇIKIYOR

Haber Medya Grubu'nun tüm Karadeniz Bölgesi'nden haberleri ulaştırmasının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Osman Kaymak, "Haber Medya, Samsun basınının en güçlü ayağı. Biz de birçok şeyi sizler sayesinde öğreniyoruz. Haberaks TV'yi daha önce görev yaptığım şehirlerden de biliyorum. Haber Medya ortaya koyduğu çalışmalar ve sahip çıktığı değerlerle birlikte takdire şayan bir basın kuruluşu. Ayrıca güçlü bir şekilde kurumsallaşmış medya kuruluşu olarak adeta TRT gibi hizmet veriyor. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" diye konuştu.

Vali Kaymak, daha sonra Haber Medya yöneticileriyle toplantı gerçekleşti. Toplantıda, Samsun gündemi ele alındı ve çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Zerrin SOMUNCU