Ardahan'da dolmuşçular bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek amacıyla konvoy oluşturarak şehir turu attı. Türk bayraklarıyla donatılmış yaklaşık 80 dolmuş, Şehir stadyumu kavşağında bir araya gelerek, Afrin'de teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize destek vermek için konvoy düzenledi. Dolmuşçular, 1 günlük hasılatlarını da TSK'ya bağışlama kararı aldı.
Konvoyun hareketi öncesi konuşan Volkan Akbulak, ''Bizler Üniversite ve şehir içi dolmuşları olarak bugün Afrin'de kahraman askerimizin zaferini kutlayarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bugün ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'deki Zeytin Dalı Operasyonu'na destek olmak amacıyla bir günlük hasılatımızı Mehmetçik Vakfı'na bağışladık. Bizim için de bir şarjör mermi atsınlar diye bunu yaptık. Allah onların yanında ve bizlerde sonuna kadar onların arkasındayız.'' Şeklinde konuştu.
80 dolmuş ve vatandaşların da katıldığı, Afrin'e ve Mehmetçiğe destek konvoyu, kongre caddesi üzerinden İnönü caddesi, Atatürk caddesi ve sonrasında Vali Hurşit bey caddesinden geçerek Şehir stadyumu önünde son buldu.
Konvoya geçtikleri güzergahlarda araç sahipleri korna çalarak, vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

Dolmuşçulardan Afrin operasyonuna destek