Trabzon'un Maçka İlçesi'nde bir aracı kovalayan polis ekip otosu dereye uçtu. İlk belirlemelere göre 1 polis memuru şehit olurken, bir polis memur ise dere sularında kayboldu.

Konuyla ilgili Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada 'gece saat 01.45'te Maçka ilçemizin Çatak mevkiinde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli üç polis memurumuzun görev ifası sırasında içerisinde bulundukları resmi aracın dereye uçması sonucu, bir personelimiz şehit olmuş, bir personelimiz hafif yaralı olarak kurtulmuş, bir personelimiz ise akıntıya kapılmış olup kayıp durumdadır. Kayıp polis memurumuzun arama çalışmaları devam etmektedir' denildi.

Kazada şehit olan polisin kimliği belli oldu

Trabzon'un Maçka ilçesinde kaza yapan araçta şehit olan polisin Trabzon nüfusuna kayıtlı Yunus Çavdar olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.45 sıralarında meydana gelen kazada Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli üç polis memuru görevlerini ifa ederken içerisinde bulundukları resmi araç dereye uçtu. Kazada 1 polis memuru şehit olurken, 1 polis de yaralandı. 1 polis memuru ise kayboldu. Kazada şehit olan polis memurunun Trabzon nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Yunus Çavdar olduğu belirlendi.

Kayıp polisi memuru Mehmet Ayan'ı arama çalışmalarına helikopter desteği ile devam ediliyor.