Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı yürütülen 'Zeytin Dalı Harekâtı'na' katılan askerler için destek amaçlı kermes düzenledi. Ardahan Valiliği önünde düzenlenen kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.
Okul Öğretmenlerinden Ayşegül Güzel yaptığı konuşmada, Türk askerinin, milletin bağımsız ve esenlik içinde yaşayabilmesi için düğüne gider gibi şehadete gittiğini söyledi.
Türk askerine destek için kermes düzenlemeye karar verdiklerini anlatan Güzel, ''Bu faaliyette en büyük teşekkürü ve takdiri, her hayır işinde öncü olan kıymetli velilerimiz, annelerimiz, ablalarımız, hanım kardeşlerimiz hak ediyor. Bu fikir onların fikriydi. Emekleri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim sayılarını artırsın ve bu tarz hayırlı hizmetler yapmayı her daim bizlere nasip eylesin. Kermesimizin bütün gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını bilmenizi istiyorum. Düşüncemiz ne olursa olsun, gün birlik olma günüdür.'' dedi.
Vatanseverlik teması altında Afrine destek amacıyla düzenlenen kermese, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kurum müdürleri ve Ardahan halkı katıldı.
Kermeste ayrıca Ardahan halkının mesajları toplanıp Afrine gönderildi.

Afrin için kermes düzenlendi