TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. öncülüğünde düzenlenen Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'na katılım sağlayan Borsan Grup standı yoğun ilgi görüyor. Standı ziyaret eden eski AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez ve Haber Medya Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş ile sohbet etti.

FUAR ÇOK CANLI

Daha sonra açıklama yapan Yeni, Samsun'daki tüm gelişmeleri Haberaks TV'den takip ettiklerini belirterek, Haber Medya Grubu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Fuar alanının yapımı esnasında milletvekili olduğunu hatırlatan Yeni, 'Çeşitli alanlarda sürekli fuarlar düzenleniyor. 'Samsun, fuar alanı olamaz' derlerdi ama çok güzel bir fuar alanındayız. Borsan Grup'u ziyarete geldik ve fuar sayesinde Borsan Grup'taki yenilikleri gördük. Borsan Grup, her geçen gün büyüyor. Samsun da her alanda büyüyor ve hızlı şekilde gelişiyor. Özellikle son yıllarda inşaat alanında yükseliş gözle görülüyor. Bu fuar gerçekten çok canlı bir fuar, bu şekilde Samsun'a ciddi bir katkı da sağlanmış oluyor. TÜYAP, bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor, fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Yeni, daha sonra stantta yayın yapan Haber Radyo'ya konuk olarak, radyo programcısı Kaan Ali Kolcuoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Zeynep Irmak ÖCAL