PVC kapı ve pencere, cam balkon, alüminyum silikon cephe sistemleri ve yalıtımlı dekoratif dış cephe alanında hizmet veren Bedük Group, özellikle cam balkon konusunda oldukça iddialı. Cam balkon sektöründe ısıcamlı ve eşiksiz sürmeli modelleriyle öne çıkan Bedük Group, 4. İnşaat Fuarı'nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DOĞAYA VE ÇEVREYE ÖZEN

"Grubumuzun vizyon ve hedefi, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde öncü konuma gelmek" diyen Bedük Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, tüketicilerin güvenini kazanmayı önemsediklerini söyledi. Samsun'dan bütün yurda yayılmayı hedeflediklerini belirten Bedük, 'Amacımız Samsun'dan doğan ulusal bir marka olmak. Bunun için de üretim süreçlerinde en ileri teknolojiyi takip ediyoruz ve kullanıyoruz. Bunu yaparken doğaya saygılı ve uyumlu, sosyal çevreye zarar vermeyen, herkes için en yüksek faydayı sağlayabilecek süreçler üzerine yoğunlaşıyoruz' şeklinde konuştu.

SEKTÖRDE ETKİN

Türkiye'nin çoğu noktasına ulaştıklarını vurgulayan Bedük, "Yapı ve inşaat sektöründe ürettiğimiz ürünlerle, yurtta etkin bir durumdayız. Tesislerimizde cam üretimi yapıyoruz, eskiden satın alınan malzemeleri artık kendimiz üretiyoruz. Samsun için çok önemli. Birçok şehirde hizmet veriyoruz, ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Ürünlerimizin fayda sağladığını görmek bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

YÜKSEK KALİTE

Ürünlerin yapımındaki her aşamayı kontrol ettiklerini belirten Bedük, "Kalite ve dayanıklılık bizim için çok önemli. Dünya çapında sektörümüzdeki yenilikleri ve gelişmeleri takip ediyoruz. Amacımız en modern ve kullanışlı ürünleri müşterilerimize ulaştırmak. Müşteri odaklı çözümler geliştirmenin, ancak ve ancak zamanı, enerjiyi ve emeği en verimli şekilde kullanmanın sonucunda gerçekleşebileceği bilinci, kalite anlayışımızın temel prensibi" ifadelerini kullandı.

YOĞUN İLGİ

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Bedük Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, 'İnşaat Fuarı'na sürekli katılıyoruz. Fuarlara her zaman destek vermeye çalışan bir firmayız. Fuarlar şehri olma yolunda ilerleyen şehrimize, bu konuda katkı sunuyoruz. Geçen senelerde katıldığımız fuarlarda yoğun ilgi gördük. Bu yıl da aynı doğrultuda ilerliyoruz, standımız yoğun ilgi görüyor' dedi.

Şükrü Berk ASKAR