BAL Ligi'nde şampiyonu belirleyecek karşılaşma öncesinde Hopa'da kalacak eotle bulamayan yeşil beyazlı ekip, Rize Pazar'a geldi. Burada konaklayan Kars ekibi Pazar Spor tesislerinde son antrenmanı yaptı. Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, nezaretinde kısa bir çalışma yapan yeşl beyazlı ekip, hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Hopa'da konaklayacak yer bulamadıklarını, Kars 36 Spor taraftarlarının sahaya alınmayacağını öğrendiklerinde üzüldüklerini söyledi.
Kars'taki maçta Hopa Spor'u çok iyi ağırladıklarını ifade eden Yıldız, 'Biz Kars'ta kendilerini çok iyi ağırladık. Seyircileri geldi, onları ağırladık, ama burada hiç hak etmediğimiz bir şekilde karşılandık. Hopa'da konaklayacak otel bulamadık. Taraftarlarımıza maça gelmeyin denildi. Şampiyonluğa oynayan bir takım burada yalnız bırakıldı. Yarın oynayacağımız maç çok önemli, böyle bir maçta bize karşı yapılanlar son derece bizleri üzdü' dedi.
'Takım olarak kenetlendik, Hopa'da gülen taraf biz olacağız'
Kars 36 Spor'un çok başarılı bir sezon geçirdiğinin altını çizen Başkan Muharrem Yıldız, 'Hopa maçı şampiyonu belirleyecek. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Sporcularım maça hazır. Karslılar uzun zamandan beri şampiyonluk özlemi çekiyor. İnşallah Hopa maçını kazanarak şampiyonluk sevincini Karslılara yaşatırız. Buaradan Karslıyım diyen herkese sesleniyorum. Bize destek olun, takımınıza sahip çıkın, biz burada insanların takımlarına sahip çıktığını görünce üzülüyoruz. Kars 36 Spor'un, Kars'ın bu takımlardan ne eksiği var. Biz burada kenetlendik, inşallah son gülen biz olacağız' diye konuştu.
Hopa Spor karşılaşması için Rize Pazar'da bulunan Kars 36 Spor yarın maçın oynanacağı Hopa'ya geçecek. Hopa İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Furkan Aksuoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Yiğit Çam ve Volkan Kaan Topal. Karşılaşma 25 Mart 2018 Pazar günü saat 14.00'de başlayacak.

Kars 36 Spor Hopa Spor maçına hazır