Ahşap konusundaki 45 yıla varan tecrübesiyle sektörde fark oluşturan Demo Kapı ve Mutfak, 4. İnşaat Fuarı'nda, özel tasarım ürünleriyle yerini aldı. Ahşaba duyulan sevginin, yapımda kullanılan yüksek teknoloji ile birleşiminden ortaya çıkan eşsiz ürünlerle beğeni toplayan Demo Kapı ve Mutfak standı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İSTEĞE GÖRE TASARIM

Genellikle kapı ve mutfak ürünleri üzerine çalıştıklarını vurgulayan firma yöneticisi Suad Sayın, "Ahşap ürünlerde de özel tasarım çalışmalar yapıyoruz. Ahşabın sıcaklığını yansıtan, 7'den 70'e herkesin ilgisini çekecek özel ürünler ortaya koyuyoruz. Özel tasarım ürünler yapmaya başladık. Perakende olarak iyi satış yapacağız. Karadeniz ve Türkiye çapında satış yapmayı planlıyoruz. 2-3 yıl içerisinde ihracat adımları atmayı hedefliyoruz. Fuarın etkisiyle satış ve üretim hacmimizi daha da artırarak ülke ve Samsun ekonomisine katıda bulunmayı hedefliyoruz. Kapı ve mutfak alanında ürünlerimizi müşterinin isteğine göre şekillendirebiliyoruz. Tasarım ürünlerimiz konusunda iddialıyız" diye konuştu.

AHŞABI SEVİYORUZ

Demo ve Kapı Mutfak'ın aile şirketi olduğunu vurgulayan Suad Sayın, "Babam, babasından bu şirketi devralmış, ben de babamla beraber işleri yürütüyorum. Babam Yusuf Sayın'ın tecrübelerinden faydalanıyorum. Ben de yeni bir şeyler ortaya koymanın heyecanıyla çalışıyorum. Ahşap sağlıklı olmasının yanında, dokunduğunuzda güzel his veren bir malzeme. Ahşabı seviyoruz, sevdiğimiz bir malzemeyi şekillendirmek, yeni bir ürün ortaya koymak güzel bir heyecan. Aşkla, şevkle bu işi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖZENLİ İŞÇİLİK

Yaptıkları işe heyecan duyduklarını belirten Sayın, "Tecrübemizle neyin, nerede, nasıl kullanılacağını çok iyi biliyoruz. Yüksek teknolojiyi tecrübeyle birleştirerek güzel ürünler ortaya koyuyoruz. Bu işi severek, heyecan ve aşkla yaptığımız için böyle güzel ürünler ortaya koyuyoruz. Yeni, güzel ürünler için sabah akşam çalışıyoruz. Bir işin olabilecek en iyi şekilde yapılması temel amacımız. Detayları es geçmiyoruz, işimize özen vererek yapıyoruz" dedi.

Şükrü Berk ASKAR