Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Giresun 6. Olağan Kongresi öncesi Ordu Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Bakan Ahmet Demircan'ı Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, AK Parti İl Başkanı Çelenk, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz karşıladı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz'dan hastane ile ilgili bilgi aldı. Hastaları da tek tek ziyaret eden Bakan Demircan, geçmiş olsun dileğini iletti. Hastane personeliyle de görüşen Ahmet Demircan, sıkıntılarını dinleyerek, kolaylıklar diledi.

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Bakan Ahmet Demircan, 2018 yılında sağlık sektörüne çok fazla personel alınacağını belirterek, "Ordu Devlet Hastanemizin yenisini yapıyoruz. Yer sorunları çözüldü-çözülecek, önümüzdeki günlerde proje ihalesi, yeterlilik duyunca yeterlilik ihalesi yapılacak ve hızla Ordu'da çok güzel bir mekan üretmiş olacağız. Sağlıktaki alt yapı sorunları çözülüyor. Bu sene son yılların en çok personel alımını yaptığımız sene olacak. 27 bin sağlık görevlisi alınacak, 19 bin de kamu işçisi olarak sağlık çalışanı alınacak" dedi.