Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta ligin ilk devresini 17 puanla, Samsun takımları sıralamasında üçüncü olarak kapatan Ladik Belediyespor, ikinci yarıda ise küllerinden doğdu. Dün sahasında Turhalspor'u ağırlayan Turuncu- Siyahlılar, rakibini Danilo, Ayhan, Vehbi ve Taygun'un golleriyle 4-0 yenerek bitime 2 hafta kala Samsun takımları liderliğini garantileyip, ligde kaldı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 11 maçın 9'unu kazanan sadece Atakum Belediyespor ve Yeni Amasyaspor'la da berabere kalan Ladik Belediyespor, adeta tarih yazdı. Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukas, Teknik Sorumlu Eyüp Narşap'ın göreve getirilmesi ve Antalya kampının ardından çıkışa geçen ikinci yarıda hiç yenilmeyen oyuncularına teşekkür etti.

11'DE 9 YAPTI...

Ligin ikinci yarısında takımın başına getirilen Teknik Sorumlu Eyüp Narşap'ın yönetiminde 11 maça çıkan Ladik Belediyespor, bu müsabakaların 9'unu kazandı, ikisinde ise berabere kaldı.

BAŞKAN MUTLU...

Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukas, ligin ikinci yarısında büyük bir özveri gösteren teknik ekip ve futbolculara teşekkür etti. Başkan Sukas, diğer iki Samsun takımına da başarı diledi.