Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen müsabakalarda şampiyonluğu elde edebilmek için Küçükler, Yıldızlar, Gençler olmak üzere kızlarda 44 takım, erkeklerde 51 takımla birlikte yaklaşık 380 sporcu kıyasıya mücadele ettiler.
Küçük Kızlar kategorisinde 1'inci Osman Yozgatlı Ortaokulu, 2'nci Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu, 3'üncü İncirliova 50. Yıl Ortaokulu ve 4'üncü Söke Özel Anadolu Ortaokulları, küçük erkekler kategorisinde 1'inci Osman Yozgatlı Ortaokulu, 2'nci Nazilli Fatih Ortaokulu, 3'üncü Bağarası Hürriyet Ortaokulu ve 4'üncü Söke Çeltikçi Ortaokulu oldu.
Yıldız Kızlar kategorisinde 1'inci İncirliova 50. Yıl Ortaokulu, 2'nci Osman Yozgatlı Ortaokulu, 3'üncü Fatih Ortaokulu ve 4'üncü Umurlu Kocagür Ortaokulu, yıldız erkekler kategorisinde 1'inci İncirliova 50. Yıl Ortaokulu, 2'nci Söke Çeltikçi Ortaokulu, 3'üncü Osman Yozgatlı Ortaokulu ve 4'üncü Umurlu Kocagür Ortaokulu oldu.
Genç Kızlar kategorisinde ise 1'inci Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi, 2'nci Germencik Anadolu Lisesi, 3'üncü Nazilli Asımın Nesli İmam Hatip Lisesi ve 4'üncü Germencik Çok Programlı Anadolu Lisesi, genç erkeklerde 1'inci Söke Adnan Menderes MTAL, 2'nci Germencik Anadolu Lisesi, 3'üncü Nazilli MTAL ve 4'üncü Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi oldu.
Okulsporları Bocce İl Birinciliği müsabakalarının ardından dereceye giren okul takımlarına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Dereceye giren takımların ödülleri İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova Gençlik Hizmetlerive Spor İlçe Müdürü Muhsin Çevir, Bocce Bowling ve Dart İl Temsilci Ali Tetik ve antrenörleri tarafından verildi.
Yıldızlar kategorisinde il birinciliğini, Küçükler ve Gençler kategorisinde ise il birinciliğini ve ikinciliğini elde eden takımlar ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazandılar.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aydın'ı gruplarda temsil edecek olan takımlara başarılar diledi.

Bocce müsabakaları tamamlandı