Uluslararası Barış Federasyonu Genel Sekreteri Fatih Yiğit ve yetkilileri, Çarşamba'da yeni kurulan Uluslararası Barış Federasyonu Çarşamba Şubesi yetkilileri ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.

CAN VERMEYE HAZIRIZ

Federasyon hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Fatih Yiğit, 'Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla yol alıyoruz. Mezhep, etnik köken gözetmeden bu memlekete faydalı olacak her türlü organizasyona imza atıyoruz. 11 il ve 37 ilçede faaliyet gösteriyoruz. Beş ülkede temsilciğimiz bulunuyor. En büyük hedefimiz ise İslam sancağının yere düşmemesidir. Temel hedefimiz milli bir çizgide, milliyetçi muhafazakar kesimleri bir araya getirmek. Bu oluşumun içerisinde, bütün mazlumların dertleriyle dertlendiğinizi biliyorum. Bu davanın her biriniz çok önemli neferlerisiniz. Günü geldiğinde bu sancağın düşmemesi adına hayatımızı vermeye hazırız. Mazlumun yanında ve zalimin karşısında olacağız. Biz Allah yolunda mücahit olmaya aday bir yapıyız" dedi.

Yemeğe Yiğit'in yanı sıra Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Okan Özsoy, Samsun İl Başkanı Mesut Makas, Bölge Başkanı Yunus Ayaz, AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaş, Eski Halk Sağlığı Kurumsal Başkan Yardımcısı Mustafa Uzun, UBFED Gençlik Kolları Başkanı Semih Narlı, Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet İnce ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.