AK Parti Ayvacık 61. İlçe Danışma Meclis Toplantısı, AK Parti İlçe Başkanlığı'nda yapıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

İŞİMİZ BİTMEDİ, YENİ BAŞLIYOR
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, mahallelerde yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Ardından söz alan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, "İlçemize hizmet için çıktığımız yolda AK Parti ilçe yönetimi olarak her yerde partimizi en iyi şekilde temsil ettiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler de ilçemizin geleceği uğruna yola çıktığımızda birikmiş dağ gibi sorunlar vardı, yavaş yavaş bu sorunlarımızı çözme aşamasına geldik. İşimiz bitti mi, hayır. İşimiz yeni başlıyor. Verdiğimiz sözlerin arkasında durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMIYORUZ
İlçede birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Başkan Belur, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ayvacık'ın eski harabe görüntüsünden eser yok. İlerleyen ve gelişen bir Ayvacık var. Dünya çapında marka bir ilçe olmak için ilk adım olarak alt yapı sorunlarını giderdik. Çevre düzenlemeleri yaparak halkımızın ve gelen misafirlerimizin günlük streslerini atabilecekleri alanlar, çocuklarımızın eğlenebilmesi için oyun parkları oluşturduk. İstihdam alanları yaratma çalışmalarımız doğrultusunda tekstil fabrikamızın yapılması için adımlar attık. Eğitim konusunda çalışmalar gerçekleştirdik. İlçe mahallelerimizdeki yol sorunlarını en aza indirme gayretlerimiz devam ediyor. İlçe halkımız bizlere güveniyor, bizler de AK Parti ailesi olarak onların güvenini boşa çıkarmıyor ve gece gündüz çalışıyoruz."