Anadolu Yıldızları Ligi kapsamında Uşak'ta yapılan Ege Grup müsabakalarında Aydın'ı 6 kız ve 6 erkek sporcu temsil etti. Müsabakalara Aydın, İzmir, Uşak Eskişehir, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Bilecik'ten gelen il karma takımları yarı finale çıkabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.
Erkekler Takımı 1'inci oldu
Ege Grup müsabakalarının ardından Aydın'ı temsil eden sporculardan 100 metre ve 300 metrede Alper Sertaç Gündüz 2'nci, uzun atlama ve 100 metrede Demirhan Öner 2'nci, üç adım atlama Polat Kaşka 3'üncü ve gülle atma branşında Yusuf Bozkaş'ın 3'üncülük derecesi ile erkek takımı 75 puan toplayarak grup birincisi oldu.
Kızlarda ise 100 metre engelli kategorisinde Berivan Şengel 1'inci ve cirit atma kategorisinde Ayşenur Doğrul 2'nciliği elde ederek takım halinde grup beşincisi oldular.
Kız ve Erkek Takımları Yarı Finalde
Erkekler kategorisinde elde edilen grup birinciliği ile kızlar kategorisinde elde edilen grup beşinciliği sonucunda 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde Balıkesir'de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanıldı.

Aydın’ın yıldızları Uşak’ta parladı