Pursaklar Belediyesi'nin Saray Kına Evi ve Saray Nezaket Okulu inşaatlarını yerinde denetleyen Başkan Selçuk Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızlı ve titiz bir şekilde devam ettiğini belirten Çetin, 'Yüklenici firmalar çok titiz ve güzel çalışıyorlar. Allah kazadan beladan korusun. İnşallah bu projelerimizi ve diğer inşaatı devam eden projelerimizi öngörülen sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimizin duası ve tebessümü bizim için önemlidir' dedi.
Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Eğitim Kültür ve Yurt Binası ile düğün ve kınalarda kullanılmak üzere hazırlanan Sosyal Tesis Binasının inşaatı devam ediyor. Zemin ve üç kat ile birlikte toplamda 5 kat olarak inşa edilen Eğitim Kültür ve Yurt Binasının çatısı tamamlanarak dış cephe yalıtımına başlandı. Nezaket Okulu binasında çok amaçlı salon, kreş ve etüt odaları, yemekhane ve yönetici odaları ile çocuk oyun grupları yer alıyor. Selçuklu Türk mimari unsurları dikkate alınarak hazırlanan projenin 2018 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.
Düğün ve kına gecelerinde kullanılmak üzere hazırlanan Kına Evi inşaatında iç tasarım çalışmaları devam ediyor. Zemin kaplama ve duvar döşemeleri tamamlanan binanın elektrik döşemeleri ve ses sistemleri monte ediliyor. 670 metre kare alan üzerine tek kat olarak inşa edilen Saray Kına Evi 420 metre kare oturma alanına sahip. Bu sosyal tesis içinde mutfak, servis alanları, sanatçı odası, tekniker odası da yer alıyor. Türk ve modern mimari unsurlarına göre tasarlanan bu projenin de 2018'de halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin Nezaket Okulu ve Kına Evini  denetledi