Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın anısına taziye evi olarak yapılan Çok Amaçlı Mahalle Evi'nin açılışında şehidin ailesine başsağlığı dileyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 'Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum. Bugün huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehidimizin aziz hatırası burada yapılan 'Çok Amaçlı Mahalle Evimizde' sonsuza kadar yaşayacaktır' dedi.
Şehit Gökhan Kılıç'ın anısına yapılan Çok Amaçlı Mahalle Evi'nin anlamlı bir günde seneyi devriyesinde hizmete açılmasının önemli olduğunu belirten Başkan Çelikcan, 'Bu vatan için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen evlatlarımız için ne yapsak azdır. Şehidimizin anısına yapılan 'Çok Amaçlı Mahalle Evinin' hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yaptığı açıklamada, ''Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaktır'' diye konuştu.
Hizmete açılan taziye evini gezen Başkan Çelikcan, buranın çok amaçlı olarak hizmet vereceğini söyledi. Yüreğirli vatandaşların acısına ve sevincini paylaştıklarını belirten Çelikcan, ''Kadınlara ve erkeklere özel ayrı bölümlerden oluşan binada vatandaşlar her türlü faaliyetlerini yapabileceklerdir. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz' dedi.

Yüreğir’e 22. taziye evi