Türkiye'de yalnızca 4 tane bulunan ameliyatsız zayıflama cihazı Ulstam, Mezoderm kalitesi ile Samsun'da hizmet veriyor.

ANINDA ZAYIFLAMA

Cerrahi müdahele ve kanama olmadan bölgesel zayıflama sağlayan cihazın yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Güzellik Uzmanı Selma Cömert, "Yüksek odaklanmış ultrason teknolojisi ve ameliyatsız liposuction olarak tanınan bu cihazla, Samsun'da bir ilki gerçekleştirdik. Bir seansta 4,5 cm ile 19 cm arasında zayıflama sağlıyor. Yüksek yoğunlukta enerjiyi 4 halde yağ kitlelerine dönüştürerek hızlı bir şekilde cerrahi bir müdahale görmeden yağların yakılmasını sağlıyoruz" dedi.

YAZ ÖNCESİ TAVSİYE

Bir aile şirketi olarak 2 yıldır hizmet verdiklerini belirten Cömert, "Uzun süren cihaz araştırması sonucunda, hastalarımıza en hızlı ve en sağlıklı yoldan müdahale etmeyi istediğimiz için bu cihazı tercih ettik. Beklentimizin çok daha üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Yoğun iş temposunda yaza kısa zaman kalmışken bölgesel incelme isteyen herkese tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

DENEYENLER ÇOK MEMNUN

Bölgesel incelme, boyun ve dekolte bölgelerinde uygulamanın hemen ardından etkisinin belli olduğunu belirten Cömert, "Hastalarla seans öncesi ve sonrası fotoğraf çekimi ile çalıştığımız için etkiyi görünce çok mutlu oluyor. Amacımız, yağ hücrelerini sıkılaştırarak yok etmek olduğu için tedavi sonrası 4,5 cm ile 19 cm arasında incelme görünüyor. Bütün kadınların ortak derdi istenmeyen bölgelerde biriken yağlar. Ne yazıkki gündelik hayatımızda diyet ve spora harcayacak zamanımız bulunmuyor. Bu cihaz özel bir diyete gerek kalmadan anında etkilerini gösteriyor" dedi.