Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, bu haftaki toplantısını, İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda yaptı. Genel Sekreter Bayram'ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, şube müdürleri ve itfaiyeciler de hazır bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin merkez itfaiye binasında itfaiyecilerle birlikte vardiya değişimi sırasında yapılan itfaiyeci duasına katılan Genel Sekreter Bayram, okunan duanın ardından itfaiyecilerle tek tek selamlaşarak görevlerinde başarılar diledi. Ardından personelle bir araya gelen Genel Sekreter Bayram, 'İtfaiye teşkilatları bir kentin olmazsa olmazlarındandır. Sadece yangın değil doğal afet ve kazalarda da etkin görev yapan bir kurumumuzdur. Belediyemizde her kurumun kendine özgü görev ve sorumlulukları vardır. Hayat ve mal kurtarma noktasında da İtfaiyemiz önemli bir sorumluluğu üstleniyor. Bu nedenle birçok ilçemizde de stratejik noktalarda müfrezelerimiz bulunuyor. Kocaeli İtfaiyemiz 7/24 hizmet vermekle birlikte çok güçlü bir ekipmana da sahip' dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin daha sağlıklı görev yapabilmesi için kent genelinde yenilikleri sürdürerek daha modern çalışma alanları inşa ettiklerini de dile getiren Genel Sekreter Bayram, 'İtfaiyemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, kullanılan araç ve gereçlerin son teknolojiye uygun hale getiriyoruz. Yangına erken müdahale için itfaiye müfrezelerimizin de sayısını çoğaltıyoruz. İzmit Terminal Müfreze Binası için gerekli girişimleri başlattık. Bunun yanı sıra Karamürsel ilçemize de bir müfreze binası kazandıracağı' ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Bayram, itfaiyecileri ziyaret etti