Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde ücretsiz sahnelenen oyun sanatseverler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Deniz Yağmur'un kaleme aldığı Deniz Sandalcı'nın yönetmenliğini yaptığı oyunla başarılı bir performans sergileyen şehir tiyatrosu grubu, izleyenleri kahkahaya boğdu.
İki perde halinde sunulan oyun, yaklaşık iki saat sürerken, tiyatro severler keyifli vakit geçirdi. Gösteriyi büyük bir beğeni ile izlediklerini ifade eden izleyiciler, kendilerini sanatla buluşturmaya devam eden Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür ettiler.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'yi kültür ve sanat şehrine dönüştürmek için çalıştıklarını ve bunun semeresini almaya başladıklarını söyledi. İlçeye sanatsal bir değer kazandırmak amacında olduklarını ve bu anlamda sanatsal faaliyetlere önem verdiklerini belirten Tollu, şehir tiyatrosu ekiplerine ve oyuncularına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Tollu, Erdemli tarihinde bir ilk olan projelerde sona geldiklerini ve mayıs ayında aqua parkın, 1 Nisan'da ise kongre merkezinin hizmete gireceğini müjdeledi. Değişik branşlarda vatandaşlara sunulan spor hizmetlerinin artarak devam edeceğinin altını çizen Tollu, yelken kulübünün kurulduğunu müjdeleyerek, bu yaz faaliyetlerine başlayacaklarını duyurdu. Tollu, yelken kulübünün de kurulmasıyla yelken sporunu sevdirmek, geliştirmek, gençlere ve yetişkinlere eğitim vermek adına Erdemli'ye bu alanda yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını belirterek, tüm vatandaşları bu sportif faaliyetlerden faydalanmaya davet etti.

’Elimde Valizim’ oyunu ’Dünya Tiyatrolar Günü’nden sahnelendi