Sekiz Tour, özellikle kurumsal firmalara sağladığı iş seyahati, otel rezervasyonu, toplantı gibi hizmetlerle öne çıkıyor. Müşteriler ve oteller arasında köprü kuran Sekiz Tour, müşterilerine kusursuz organizasyonlar vaat ediyor.

SEKTÖRDE TECRÜBE

Turizm ve otelcilik konusunda tecrübeli olduklarını söyleyen Sekiz Tour firma sahibi Naci Öner, "Misafirlerimizin otel konaklamaları, uygun bilet ayarlanması, rehberlik hizmeti verilmesi gibi işlemlerini yapıyoruz. Özellikle kurumsal firmaların toplantı ve konaklama organizasyonlarını düzenliyoruz. Müşterilerimiz ve oteller arasında köprü oluşturarak hiçbir sorun yaşanmamasını temin etmek bizim görevimiz" ifadelerini kullandı.

FİRMALARIN ÇÖZÜM ORTAĞI

Firmaların planladıkları etkinliklerin sorunsuz şekilde ilerlemesi için çaba gösterdiklerini söyleyen Öner, "İnsanların, bir organizasyonu nasıl yapabileceklerine ilişkin sorularını cevaplıyoruz. Firmalara vakit ve nakit kazandırıp, çözüm ortağı oluyoruz. Kurumsal firmaları bünyemizde toplayarak, düzenledikleri organizasyonlarda onları mutlu etmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN'A VIP HİZMET

Daha önce birçok önemli organizasyon düzenlediklerini vurgulayan Öner, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kongre için geldiği Samsun'da VIP araç hizmeti verdik. Cumhurbaşkanı'nın kafilesinin taşınması ve alana götürülmesi gibi hizmetlere imza attık" dedi.

Öner, Samsun'a katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Samsun'a daha çok katkı sağlamak ve şehrimize misafir getirebilmek adına seyahat acentesi kurduk. Bölgede olmayanı yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Şükrü Berk ASKAR