Üç gün süren Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı'nda ilk kez Çorlu ve Edirne fuarlarına katılan Düzce Üniversitesi, üniversite adayları tarafından yoğun ilgi gördü. Çorlu'da bir gün, Edirne'de ise iki gün süreyle tanıtım standı açan Düzce Üniversitesi temsilcileri, öğrencilere, rehber öğretmenlerine ve ailelere Üniversite ve Düzce hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.
Katılımın yüksek olduğu tanıtım fuarında, üniversite adaylarıyla bir araya gelen Düzce Üniversitesi; Üniversite'nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları ile lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler sundu. Düzce Üniversitesi'nin kampüs yaşamı, öğrenci toplulukları, öğrencilere sağlanan sosyal, kültürel ve ekonomik imkanların yanı sıra şehir ile ilgili barınma, ulaşım ve yurt olanakları gibi birçok konuda ayrıntılı bilgiler aktarılan fuarda, öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında da açıklamalarda bulunuldu.
Ayrıca Unilook Türkiye Fuarcılığın organize ettiği fuarda, üniversiteye giriş sınavının yaklaştığı şu günlerde düzenlenen seminerlerle üniversite adayı öğrencilerinin stresle başa çıkmaları ve meslek seçimi ile ilgili dikkat etmeleri gereken hususlar, konunun uzmanları tarafından katılımcılara anlatıldı.

Düzce Üniversitesi Çorlu’da ve Edirne’de tanıtıldı