PTT 1. Lig'in 21. haftasında Adanaspor'a 2-0 mağlup olduktan sonra teknik direktör Ali Yalçın'la yolları ayıran Denizlispor, daha önce Beşiktaş, Orduspor ve Kardemir Karabükspor'da scoutluk yapan genç teknik adam Koray Palaz'la anlaşma sağladı. Denizlispor'da ilk teknik direktör kariyerine başlayacak olan Koray Palaz, ekibiyle birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek, kendisini 1,5 yıllığına yeşil-siyahlı yapan imzayı attı.
İngiltere'nin Tottenham takımının alt yapısında da görev alan Koray Palaz, 'Denizlispor'u yakından tanıyorum. Denizlispor layık olduğu yerde değil. Bu takımın yeri Süper Lig. O yüzden ilk hedefimiz Denizlispor'u 1. ligde tutmak olacaktır' dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın özel izniyle Denizlispor'a geldiğini belirten Koray Palaz, 'Denizlispor markasını canlandırmayı görev edindik. İyi bir oyuncu kadrosuna sahip olduğumuza inanıyorum. Denizli'ye, Denizlispor yönetimine, futbolcularına ve camiaya inandığım için bu görevi kabul ettim. Yönetim büyük fedakarlık yaptı. Bu fedakarlığın karşılığının sahada vereceğiz' dedi.
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yurdal Duman imza töreninde yaptığı açıklamada, Ali Yalçın'ın kulübün önünü açmak için görevden ayrılma isteğini kabul ettiklerini belirterek, 'Ali Yalçın'a teşekkür ediyoruz. Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından Koray hocamızla görüştük. Denizlispor bu ligde kalacak. Biz buna inanıyoruz. Koray Palaz ve ekibine güveniyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun' dedi.
Koray Palaz'ın yardımcılıklarını Ümit Metin Yıldız, Yusuf Öz ve Murat Özkan'ın yapacağı belirtildi.