Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Yerel Yönetimler Bayramı'nda 4 yıl boyunca Üsküdar'a kazandırılan eserleri '4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Şöleni'nde tüm Üsküdarlılar ile paylaştı. Çavuşdere Spor Sarayı'nda gerçekleşen programda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in göreve geldiği günden bu yana Üsküdar'a kazandırdığı projelerin geldiği son nokta aktarıldı.
4 Yılda Dört Dörtlük Eserler kitabının da Üsküdar'a kazandırıldığı programa AK Parti Milletvekilleri Osman Boyraz, Mihrimah Belma Satır, Hurşit Yıldırım, İsmet Uçma, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak, STK temsilcileri, rektörler, işadamları, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.
Gerçekleştirilen etkinliklerle ve yapılan eserlerle birlikte Üsküdar'ı kültür sanat şehri haline getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı konuşmada, 'Burada sizlerle buluşmak istememizin tek bir gayesi var. Aslında bütün bir millet olarak topyekun bir saldırıya karşı birlik ve beraberlik içerisinde adeta mücadele ediyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinin 4'üncü yılını da bahane ederek birlik beraberliğimizi tazeleme adına bizlere karşı bütün dünyanın bu amansız, ahlaksız saldırısına karşı Üsküdar'dan bir ses vermek hizmetlerimizle, eserlerimizle, kardeşlik duygularımızla bir ses vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. Hamdolsun hem Üsküdar'da hem İstanbul'da hem de Türkiye'de sadece bir akşam değil, günlerce anlatabileceğimiz çok güzel hizmetlerimiz oldu. Bizleri bu güzel belde de, harem şehir Üsküdar'ımızda aziz milletimize hizmet etme şerefine nail eden Allah'a şükrediyoruz. Görevimizde bizleri destekleyen, dualarıyla her zaman arkamızda duran aziz Üsküdarlı hemşehrililerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz Üsküdarlılar olarak çok şanslıyız. Üsküdar'da yaşamak ayrı bir lütuftur bizim için. Güzel Üsküdar'ımıza hizmet etmek tarifsiz bir heyecandır. Allah bu heyecanımızı arttırarak devam ettirsin inşallah' diye konuştu.
Üsküdar'da yapılan ve birçoğu Türkiye'de ilk olan çalışmaların yer aldığı özel film gösterimiyle devam eden programın sunumunu Gazeteci ve Sunucu Erkan Tan yaptı.
Programın sonunda tüm protokol üyeleri sahnede toplu fotoğraf çekildi.

Başkan Türkmen, 4 yılda yaptıkları eserleri Üsküdarlılara anlattı