Giresun Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yapıldı. 2 Bin 100 seçmeni buluna oda seçimlerine seçmenin yüzde 60'lık oranı sandık başına geçerek oyunu kullandı. Saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi, saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sandıkların açılmasıyla mevcut başkan Hasan Çakırmelikoğlu da güven tazelemiş oldu.
Yeniden güven tazeleyerek göreve seçilen Hasan Çakırmelikoğlu yaptığı ilk açıklamada, 'Bu çalımlarımızın bir teveccühü olarak görüyoruz. Elimizden geldiğince Giresun bizi bizde Giresun tanıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar kendisini göstermiştir. Burada bize bir görev verilerek sorumluluklarımız daha da artmıştır. Bundan sonra çalışmalarımız daha iyi şekilde devam edecektir. Meclisimizin büyük bir kısmı değişti bir kısmı ise devam ediyor. Bazen taze kanlara ihtiyaç oluyor. Bunları da inşallah sağladık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.
GTSO'nun 2 bin 100'e yakın seçmeni olduğunu kaydeden Çakırmelikoğlu, 'Seçmenimizin yüzde 50'lik gibi bir oranı sandığa geldi ve oyunu kullandı. Rakibi olmayan bir başkan adayı olarak katılım az olacağı düşünülüyordu ama seçmenimiz sandığa geldi ve oyunu kullandı herkese çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Çakırmelikoğlu 3. kez başkan