CHP Havza ve Kavak ilçe danışma kurulları yapıldı. Danışma kurullarına Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Başkanı Av Tufan Akcagöz, Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Kavak İlçe Başkanı Mehmet Tekeli, il ve ilçe yönetim kurulları, parti üyeleri ile seçmenler katıldı.

PROJE VE ADAY VURGUSU

Seçimlere az bir zamanın kaldığını ifade eden Milletvekili Kemal Zeybek, seçimleri şansa bırakmamak için çok iyi çalışacaklarını dile getirdi. doğru proje ve aday vurgusu yapan Zeybek, 'Ülkemizde değişik zamanlarda yapılan seçimlerde şans verilmeyen partilerin ve adayların seçimleri kazandığını görüyoruz. AKP 2002 yılı seçim propagandalarında 'yolsuzluk, yoksulluk, yasakları' yok edeceğini ifade ederek seçim propagandası yapmıştı. Şimdi durum tersine döndü, özgürlükler sınırlı, yoksullukta rekor kırarken, yolsuzlukta tarihimizde görülmemiş duruma gelmiş, Kamuda kariyer ve liyakat hiçe sayılıyor' şeklinde konuştu.

SANDIK GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, daha önceki seçimlerde hile yapıldığını savunarak, seçim ve sandık güvenliğinin çok önemli olduğunu kaydetti. Zeybek, 'Bunu mutlaka sağlamak zorundayız. Ülkemizin en aydın bölgelerinde sandığa gitmeyenlerin yanında iptal edilen oyların varlığı bilinen bir gerçek. 16 yıllık AKP iktidarı fabrika yerine her yere cezaevi yapıyor, fakat cezaevlerinde yoğunluk nedeni ile tutuklu ve mahkumlar yatak paylaşımı yapıyorlar. Cezaevi yapımlarını yatırım programı gibi anlatmaya çalışıyorlar. Ülkemizde yaşanan bütün bu olumsuzluklara, vatandaşlarımızın gerekli tepkiyi göstereceğini, sandıkta gereğini yapacağına inanıyoruz' ifadelerini kullandı.