Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Şanlıurfaspor galibiyetiyle karabulutların dağıldığını, ancak bundan sonrasının önemli olduğunu söyledi.

Samsunspor'a herşeyi görerek, bilerek geldiğini dile getiren Engin Korukır, "Takımın bulunduğu konum iyi değildi. Aşağıya yakın yukarıyla mesafe açıktı. Ancak hepsini bilerek geldim. Keşke daha önce gelseydim. Şuanki tablo daha değişik olurdu" dedi.

FARKLI HESAPLAR YAPABİLİRİZ
Şanlıurfaspor'u mağlup ederek ihtiyaçları olan önemli bir adım attıklarını dile getiren Engin Korukır, "Maçta kulübede golün geleceğini yanımdakilere söyledim. Zor deplasmandan başarıyla çıkmasını bildik. Şimdi önümüzde Boluspor maçı var. Boluspor'u da yendiğimiz zaman çok başka hesaplar yapabiliriz. Bizim için her maç final. Bundan sonra her şeyimizi ortaya koymak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

İŞ SAHADA BİTMİYOR
Futbolda yaşanan düşüş ve kötü gidişatın sadece sahada idman yaptırmakla çözülemeyeceğini de vurgulayan tecrübeli teknik adam, "
İş sadece sahada bitmiyor. Terapide önemli. Futbolcularımla ağabey, baba gibi konuştum. Ben yıllarca Hikmet Karaman, Mustafa Denizli, Holger Osiek, Yılmaz Vural gibi önemli teknik adamlarla birlikte çalıştım. Kariyerimde sadece hocalığı öğrenmedim. Futbolcu hocalığı de önemli" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU