MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İl yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik heyetle Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DUALARINI ALDIK

Kurultay öncesi yaptığı açıklamada Samsun teşkilatları olarak liderlerinin emrinde olduğunu ifade eden İl Başkanı Taner Tekin, "Büyük kurultayımıza Samsun teşkilatları olarak yaklaşık 2 bin kişiyle katıldık. Kongremizin ardından yine teşkilat yöneticilerimiz ile birlikte Genel Başkanımız ve ülkücü hareketin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye ve divan üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Liderimizin hayır dualarını alarak, Samsun'da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğimizin sözünü verdik" dedi.

TÜRKEŞ'İN KABRİNİ DE ZİYARET ETTİLER

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'un da katıldığı ziyaret programında Başkan Tekin tarafından Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye özel el işlemeli Bozkurt ve üç hilal tablosu hediye edildi.

Ziyaretin ardından teşkilat yöneticileri, Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yıldönümü nedeniyle Beştepe'de bulunan kabrini ziyaret etti.