Talas'ın yukarı mahallelerinden Endürlük'ün meydanında arsası belediyeye ait sosyal tesis inşaatını gezen Başkan Palancıoğlu, buranın daha önce imam evi olarak kullanıldığını, zamanla eskiyen yapının yıkılarak yerine kapsamlı bir sosyal tesis yapımına başladıklarını söyledi.
Başkan Palancıoğlu, sosyal tesisin tamamlanmasıyla içinde muhtarlık, taziye evi, düğün, nişan, kına gibi hizmetlerin başlayacağını belirterek, şunları söyledi:
'Talas Belediyesi olarak ilkbaharın gelmesiyle birlikte arazideki çalışmalarımıza hız verdik. Endürlük Mahallemizde iki hayırseverimiz İbrahim Şahin Fazlıoğlu ve Kemal Topsakal ile birlikte yaptığımız sosyal tesisin inşaatını gezdik. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere. İnşallah bir ay sonra bu tesisi tamamlayıp açılışını yapacağız. Aynı zamanda meydandaki eski tarihi binanın restorasyonunu yapıp meydanın görünümünü yenileyeceğiz. Sosyal kültürel faaliyetler için yapılan merkezler vatandaşlarımızın bir araya gelmesi, birlik ve beraberliği için önemli. Bu yıl Talas'ta 3 farklı noktada sosyal tesis yapacağız. Tesisin şimdiden mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.'

Başkan Palancıoğlu, Endürlük sosyal tesisinde incelemede bulundu