2006 yılında Edirne Belediyesi bünyesinde kurularak konserlerine hız kesmeden devam eden Türk Sanat Müziği Korosu bahar aylarının gelmesiyle birlikte Edirneli müzikseverler ile tekrar bir araya gelecek.
Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Özgen Kıskaç yönetiminde 6 Nisan Cuma günü saat 20.30'da 'Bahar' konseri düzenleyecek. Bahçeşehir Koleji Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak olan Türk Sanat Müziği Korosu, sanat müziğine ait eşsiz parçaları ve eserleri seslendirerek, Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye olarak kültürel ve sanatsal aktivitelere hız kesmeden devam ettiklerini, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları tarafından farklı temalarla düzenledikleri konserlerle Edirne halkı ile buluştuklarını belirtti. Gürkan, kültür ve sanat kenti Edirne'de ücretsiz olarak düzenlenecek Bahar Konseri'ne tüm Edirne halkını davet etti.
6 Nisan Cuma Günü saat 20.30'da düzenlenecek konsere katılmak isteyenler için saat 19.45'te Edirne Belediyesi önünden ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı önünden araçların hareket edeceği bildirildi.