Samsunspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş, gündemi değerlendirirken, İstanbulspor maçının olmazsa olmaza dönüştüğünü ifade etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Besi Durmuş, "Deplasmanda oynadığımız Gaziantep ve Adanaspor maçlarındaki yenilgilerle avantaj kaybettik. Görülüyor ki sezon sonuna kadar bu savaş devam edecek. Adanaspor maçı belki mücadele ve ritim olarak yüksek değildi ama kaybedecek bir oyun da oynamadık. Artık İstanbulspor maçı bizim için bu sezonun en değerli maçı. Kazanmak zorundayız. Olmazsa olmaz maçımız. Bu maçı kazanırsak Denizlispor maçıyla ligi bitirebiliriz" diye konuştu.

KÜME DÜŞMEYECEĞİZ

Besim Durmuş, "Samsunspor'a gelirken bu takımı kurtarmaya geldik. Valimiz Osman Kaymak, taraftarlar, kamuoyu ve basın elini taşın altına koyuyor. İstanbulspor maçına tüm taraftarları davet ediyorum. Samsunspor seyirciyle bir farklı oynuyor. Tabiki bizleri eleştirecekler ama tüm kırgınlıkları bir kenara bırakmamız lazım. Eteklerimizdeki taşları ligin sonunda dökelim. Ben oyuncularıma inanıyorum, taraftarlar da bize inansınlar. Samsunspor kesinlikle düşmeyecek. Eğer bu takım düşerse ben de antrenörlüğü bırakabilirim, lisansımız yırtabilirim. Düşünce bir bedel ödeyeceksek, ben de o bedeli ödemeye hazırım. Ama küme düşmeyeceğiz" dedi.