Yoğun şekilde tanıtım çalışmalarının yapıldığı Hattuşa Vacation Termal Club Havza Projesi için hazırlıklar aralıksız sürüyor.

BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Hattuşa Vacation Termal Club Genel Müdürü Harun Arkan, projenin tamamlanması ile birlikte şirket bünyesinde yüzde 90'ı Havza'dan olmak üzere bin kişiye iş imkanı sağlanacağını belirterek, "Tesisimiz tamamlandığında Karadeniz'in en büyük tatil merkezi olacak ve Havza'nın termal turizm sektöründe söz sahibi bir ilçe olmasına katkı sağlayacak. Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 99. yılında, 25 Mayıs'ta temelini atacağımız tesisimizi yine Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılında hizmete açacağız. Havza'da hedefimiz 15 bin abone. Bu da Havza'nın gelişmesi demek" dedi.

6. YATIRIM OLACAK

Arkan, Doğan Jeotermal Şirketler Grubu'nun 27 yıldır jeotermal sektöründe hizmet verdiğini ifade ederek, "Jeotermal sektörünün öncü ve deneyimli kuruluşu olan Doğan Jeotermal Şirketler Grubu, 2006 yılından bu yana termal sağlık sektöründe faaliyet gösteriyor. Grubumuz, Havza'daki yatırımımız ile sektöründeki 6. yatırımı yapacak. İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.