Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Pehlivan ile yatırımcılar arasında Bayburt Doğal Taş sektörü başta olmak üzere ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. Yatırımcılar, Yönetim Kurulu Başkanlığını Vali Pehlivan'ın yaptığı Bayburt İl Özel İdaresi, Bayburt Belediyesi, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ile sektör derneklerinin ortak olduğu Bayburt Doğal Taş Fabrikasını gezdiklerini, ürünleri çok beğendiklerini ve alım yapmayı planladıklarını belirtti.
Ziyarette Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Bekir Kurtoğlu ve İşadamı Mustafa Gümrükçüoğlu da bulundu.
'Vali Ali Hamza Pehlivan polis eğitim merkezi öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu'
Daha sonra Vali Ali Hamza Pehlivan, inşaatı devam eden Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)Yurdu'nda incelemelerde bulundu.
POMEM Müdürü Ufuk Sami Günel, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Pehlivan, çalışmaların azami ölçüde hızlandırılmasını, bunun için yüklenici firma tarafından gereken tüm tedbirlerin alınarak en kısa sürede inşaatın bitirilmesini istedi. Vali Pehlivan, kendisine eşlik edenlerle yaptığı tespit ve değerlendirmelerin ardından ziyaretini sonlandırdı.

Vali Pehlivan Katar ve Lübnanlı yatırımcılarla görüştü