HABER'E ANLATTILAR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta yer alan ve ikinci yarıda topladığı puanlar ile gönüllerin şampiyonu olan Ladik Belediyespor'da yüzler gülüyor. Ligde son maçını yarın evinde Görelespor ile oynayacak olan Turuncu-Beyazlılar, son idmanında Haber Gazetesi'ni konuk etti. Haberaks TV mikrofonlarına da önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ali Sukas, teknik heyet ve futbolcular önümüzde bambaşka bir Ladik Belediyespor'un olacağını ve çok arzuladıkları 3. Lig'e çıkıp Ladikli futbolseverlere o heyecanı yaşatacaklarını söyledi.

ARTIK 3. LİG İSTİYORUZ

BAL'da dördüncü sezonu geride bırakacakları belirten Başkan Ali Sukas, "Bu sezon birtakım şeyler istediğimiz gibi olmadı. Eğer 3. Lig'e çıkamadıysak ben kendimizi başarılı bulmuyorum. Dördüncü sezonu geride bırakacağız. Beşinci sezonda artık 3. Lig'e adımızı yazdırmamız gerekiyor. Bu takımın herdaim yanında olan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı'ya ve işadamlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Önümüzde ki sezon bu iskeleti koruyup yapacağımız takviyeler ile adımızdan söz ettirmek için çalışmalar yapıyoruz"dedi.

SAMSUN'UN SORUNU

Başarılı Teknik Adam Eyüp Narşap, "Samsun'un eğer Samsunspor'dan başka bir takımı profesyonel ligde mücadele etmiyorsa orada bir sorun var demektir. Bu gerçekten büyük bir şanssızlıktır. Bence bu eksiklik biran önce giderilmeli. Biz Ladik Belediyespor olar özellikle devre arası kamp sürecini çok iyi atlattık. Özveri ve fedakarlık yapan yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve yüreklerini ortaya koyan futbolcu kardeşlerimiz imrenilen bu başarı öyküsünü yazdı. Eğer hedefe oynayacak bir takım varsa orada olmaktanda gurur duyarım"diye konuştu.

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

Ladik Belediyespor'un değişilmez isimlerinden olan kaptan Vehbi Bayraktar ile BAL 4. Grup'ta en az gol yiyen kaleci ünvanını taşıyan tecrübeli eldiven Asım Atmalıoğlu ise, "Bu sezon özellikle ikinci yarı itibariyle sahaya bambaşka Ladik Belediyespor çıkardık. 11 maçta 9 yenilmezlik serüveni ikinci yarının en iyi takımı yaptı bizi. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz. Gönül isterdi ki 3. lige çıkalım. Samsun yarışında kümede kalma mücadelesi veren Atakum Belediyespor'a ve Çarşambaspor'a da başarılar diliyor, hak edenin kazanmasını temenni ediyoruz"dediler.

MİNİK MİSAFİR...

Kaptan Vehbi Bayraktar'ın minik kızı İdil Bayraktar'da babasının idmanını ziyaret etti. Futbolcuların bir anda gözdesi haline gelen İdil'e büyük ilgi vardı.

SENEYE HAZIRLANIN...

Başkan Ali Sukas, BAL'da dördüncü sezonu tamamlayacakları ve beşinci sezonda artık 3. lige çıkmak istediklerini söyledi. Başkanın bir de taraftarlara mesajı var, "Hazırlanın seneye 3. ligdeyiz"dedi.

Salim YILDIZ