TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 30. Haftasında Hacettepe ile bugün karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde Şanlıurfaspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Reşat Toprak, taraftara deste için çağrıda bulundu. Şampiyonluk yolunda Hacettepe ile çok kritik bir maça çıkacaklarını vurgulayan Toprak, 'Bu zorlu maçta taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Geçen maçlarda olduğu gibi bu maçta da tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızla birlikte zorlu bir virajı daha 3 puanla kapatacağız' şeklinde konuştu.
Toprak, ligde son haftalara girildiğini kaydederek, 'Ligde son 5 maç kaldı. Şampiyonluk yarışı her geçen hafta kızışıyor. Şuan belki liderin 4 puan gerisindeyiz ama henüz kaybedilmiş bir şey yok. Kalan maçlarımızı kazanarak, rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle birlikte şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah sezonu birlik ve beraberlik içerisinde mutlu kapatacağız' diye konuştu.
Toprak, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları ve bürokratları da Hacettepe maçında yanlarında görmek istediklerini temenni etti.