5 Nisan'da başlayan 4 günlük karnaval boyunca rengarenk görüntülere sahne oldu. Optimum AVM de karnavalda hem korteje katıldı, hem de açtığı stantta halkla buluştu.
'Alice Harikalar Diyarında' karakterlerinden esinlenerek tasarlanmış kortej, önce Optimum AVM içinde tüm katları gezerek ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Çocuklarını oyun parkında eğlendiren, alışveriş yapan, ya da koridorlarda dolaşan ziyaretçiler, kortejin eğlenceli görüntüsünü karşılarında görünce onları hayranlıkla izleyerek hoşça vakit geçirdiler.
'Tea Party Karnaval Korteji; jonglörler, sirk dünyasının sembolü 2.5 metre yüksekliğindeki tahta bacaklar, akrobatlar ve müzisyenlerle renklenen eğlenceli performansları sırasında karnavala katılan binlerce kişi tarafından ilgiyle izlendi. Yurtiçi ve yurtdışından Adana'ya akın eden binlerce katılımcı, korteji cep telefonlarıyla görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Adana Optimum, Ziyapaşa'da da stant açarak, katılımcılara sürpriz promosyon ve hediyeler dağıttı.
Yurt içi ve yurt dışından spor, sanat ve siyaset camiasından ünleri ağırlayan Portakal Çiçeği Karnavalı; sokak şovları, sportif ve sanatsal performanslar, sergiler, söyleşiler, yarışmalar, çevre turları ve ödül törenleriyle kentte heyecan ve coşkulu bir atmosfer yaşattı.

Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party” ile renklendi