14 yıldır tadına doyulmaz pastane ürünlerini müşterilerin beğenisine sunan Salih Usta Unlu Gıda Mamülleri, eşsiz pastane ürünlerinin yanı sıra sanata verdiği destekle de büyük beğeni topluyor. Behzat Uygur ve Nejat Uygur kardeşlerin sahnelediği ve birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Marko Paşa Müzikali, Salih Usta'nın ana sponsorluğunda Samsunlularla buluştu. Uygur ailesini Samsun'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Salih Usta Unlu Gıda Mamülleri İşletme Sahibi Salih Özdemir, sanata desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

MARKO PAŞA'YI SAMSUNLULARLA BULUŞTURDUK

Marka Paşa Müzikali'nin Samsun'da sahnelenmesini sağlamaktan ve Uygur ailesini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Salih Özdemir, ' Salih Usta olarak, kurulduğumuz günden bu yana Samsunlulara en iyi hizmeti verebilmek için var güzümüzle çalışıyoruz. Lezzetlerimizin yanı sıra müşterilerimize başka nasıl hizmet verebileceğimizi düşündük ve çok özel bir tiyatro gösterisi ile müşterilerimizle bir araya geldik. Sanatı önemseyen ve destek veren biri olarak, çok güzel bir organizasyonla tiyatroseverlerin Marko Paşa Müzikali ile buluşmasını sağlamak mutluluk verici' dedi.

BU TATLARI ÖZLEYECEĞİZ

Marko Paşa Müzikali'nin izleyenleri adeta büyülediğini söyleyen Özdemir, 'Hem oyuncularımıza hem de izleyiciler verdiğimiz değerden ötürü, organizasyonun tüm detayıyla bizzat ilgilendim. Marko Paşa oyuncularını, oyun öncesi pastanemizde ağırladık. Kendilerine en özel ürünlerimizi ikram ettik. İkramlarımızı zevkle tadan oyuncular, bu tatları özleyeceklerini söylediler. Süheyl ve Behzat Uygur başta olmak üzere, oyunda yer alan tüm oyuncular pastanemizdeki müşterilerimizle yakından ilgilendi. Kendi sosyal medya hesaplarından, yaşadıkları mutluluğu takipçileri ile paylaştılar. Ayrıca tiyatro öncesinde izleyicilere 500 adet macaron ikram etmemizden de çok etkilendiklerini dile getirdiler. Sahne öncesindeki ilgi ve izleyiciden aldıkları enerji ile oyun bitiminde büyük bir çoşku içinde sahneden inerek izleyiciyi selamladılar. Böylesine güzel bir ambiyansa vesile olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyorum' şeklinde konuştu.

KALİTELİ VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER

Salih Usta'nın bu yıl 14 yaşına bastığını belirten Salih Özdemir, Salih Usta'nın var olduğu sürece en kaliteli hizmeti vereceğini vurguladı. Özdemir, 'Kurulma amacı en kaliteli ve sağlıklı ürünleri tüketici ile buluşturmak olan Salih Usta'da; yaş, kuru, doğum günü, nişan ve düğün pastalarına yer veriyoruz. En taze ve leziz tatların bulunduğu işletmemizde, çikolata, dondurma, sütlü ve şerbetli tatlı, börek ve ekmek çeşitleri de yer alıyor. En kaliteli hizmeti verebilmek için kendimi sürekli geliştiriyorum. 33 dünya mutfağını araştırdım ve araştırmalarıma hala devam ediyorum. Yurt dışından edindiğim bilgi ve tecrübeleri pastaneme yansıtıyorum. Müşterilerimizin ürünlerimizi tattıklarındaki o keyifli gülüşü, mutluluğu görmek, benim için de tarif edilemez bir mutluluk. Müşterilerimizin yüzlerindeki tebessümü her daim devam ettirebilmek için, tadına doyulmaz ürünlerimizi imal etmeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

SAMSUN'DA BİR İLK

Samsun'un tek pastane atölyesine sahip olduklarını kaydeden Özdemir, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: '300 metrekarelik 2 katlı işletmemizde, 140 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyoruz. Yakın zamanda Samsun'un tek mutfak pastanesi olan 360 metrekarelik üretim atölyemizi faaliyete geçirdik. 50 kişilik profesyonel kadro ile hizmet verdiğimiz Salih Usta'da, amacımız kaliteden ödün vermeden hizmet vermek. 14 yıl önceki müşterimizi işletmemizde gördükçe büyük gurur yaşıyoruz. 14 yıldır hala tercih ediliyorsanız, bu takdir kazandığımız anlamına geliyor.'