Kaliteli hizmet anlayışını, uzman ve akademik nitelikli kadrosu ve ekibi ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, sağlıkta "güven ve huzur" sloganıyla 20 yılını dolduran Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir tabana yayarak sürdürüyor. Samsun Bafra Kızılay ile Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde Bafra Kızılayı'na bağlı 525 üye ve birinci derece yakınlarını da hastanenin sağlamış olduğu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.
Protokol çerçevesinde Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler Müdürü Fatih Esen, Samsun Bafra Kızılayı Şube Başkanı Osman Genç'e hastanelerinin yaptığı çalışmalar, hekim kadrosu ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen misafirlerini Metabolik Cerrahi ve Obezite Merkezinde uyguladığı başarılı operasyonlarla Tip 2 diyabet (şeker) hastalığından kurtararak şifa ile taburcu ettiklerini, yine Uyku Apnesi Merkezinde uyku apnesi hastalarının başarı ile tedavi olduğunu, ayrıca bel fıtığı şikayeti bulunan hastaları da 'tam endoskopik kapalı bel fıtığı' yöntemi ile kısa sürede tedavi ederek aynı gün taburcu ettiklerini ifade etti.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlık hizmetlerinin dışında şehre sağladığı ekonomik katkısıyla önemli bir kuruluş olduğunu belirten Samsun Bafra Kızılay Başkanı Osman Genç ise, "Yapılan anlaşmayla birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlamış olduğu hizmetleri indirimli olarak yararlanabilecekler. Bafra Kızılay Şubesi olarak bize bu imkanı sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz"
dedi.