İstanbul, Ankara, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Konya, Kayser, Erzurum ve Mersin'den 80 sporcunun katıldığı turnuva, 9 kategoride yapıldı. 3 gün süren müsabakalar sonucunda dereceye girenler belli oldu. Mersin Tenis, Yelken ve Yüzme Kulübünde düzenlenen törende, Kulüp Başkanı Ahmet Atakan ve yönetim kurulu üyeleri, şampiyon olan sporculara kupalarını verdi. Atakan, bu tür organizasyonlarda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına, turnuvayı düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Turnuvada 35+ kategorisi bayanlarda birinci İlkim Tahinci, ikinci Yasemin Fidan, 40+ birincisi Serpin Gizir, ikinci Dilara Aral, 45+ birincisi Nejla Bayıroğlu, ikinci Sevim Evecen, 50+ birincisi Gülin Gali, İncihan Yengüner oldu.
35+ kategorisi erkeklerde ise Ferhat Akkaya birinci olurken, ikinci Emre Demirbağ oldu. 40+ birincisi Cuma Durgun, ikinci Cengiz Tan, 45+ birincisi Ferhat Karakütük, ikincisi Mehmet Aytekin, 50+ birincisi Aykut Tekin, Fikret Arpaç, 55+ birincisi Metin Kamiloğlu, ikincisi Levent Alpaltaş oldu.

TTF Mersin Senyör Hafta Sonu Tenis Turnuvası sona erdi