Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde Denizli'yi temsil eden ve oynanan 26 hafta sonunda Play-Off'lara kalma hakkı kazanan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı'nı ziyaret etti, oyuncuları tebrik etti. Başkan Subaşıoğlu, '26 hafta oynanan lig maçları sonucunda ilk sekize girerek Play-Off'lara kalan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı'nı canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye Basketbol 2.Ligi kolay bir lig değil. Denizlimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Şimdi önlerinde Play-Off maçları var. Bu maçlarda da en iyi şekilde performans göstereceklerine inanıyoruz' dedi.
Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde Play-Off'lara kalma hakkı kazanan Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı Coachu Abbas Bakırcı, 'Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu'nun ziyareti bizleri mutlu ve motive etti. Play-Off 'ta Fethiye Belediyesi Basketbol Takımı ile eşleştik. Bizim için zor bir eşleşme. Ama biz de çıkışta olan bir takımız. Güzel işler yapıyoruz' dedi.
Takımda sakat ve cezalı oyuncunun olmadığını belirten Coach Abbas Bakırcı, 'Bizim için 1. basamak Fethiye Belediyesi Basketbol takımı ile oynayacağımız maçlar. Fethiye Belediyesi ile 3 maç oynayacağız. Deplasmanda olası bir galibiyet ve içerde aldığımız bir galibiyet bizi Play-Off Final Grubu'na çıkaracak. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Takımıma güveniyorum. Oynayacağımız maçlar 'tamam mı devam mı' maçları. Denizli halkının evimizde oynayacağımız maçta bir tane boş koltuk bırakmamasını ve coşkulu bir şekilde bizi desteklemesini istiyorum' şeklinde konuştu.
Tamamlanan lig maçları sonucunda puan durumunda ilk 8'e giren toplan 16 takım oynayacağı Play-Off Çeyrek Final maçları 3 maç üzerinden oynanacak. 2 galibiyet alan takım Play-Off Final Grubuna yükselecek.

Merkezefendi Yüksekçıta play-off heyecanı yaşatacak