5 Nisan günü Bilecik TSO binasında yapılan başkanlığı seçimlerinde aday olan Şükrü Keskin ve Mehmet Ergün eşit oy alınca seçimler bugüne ertelenmişti. Bugün saat 13.00'te TSO binasında başlayan seçimler saat 17.00 itibariyle sona erdi. 28 meclis üyesinin tamamının katıldığı seçimlerde Sinoplu işadamı aynı zamanda AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Keskin 15 oy alarak Bilecik TSO Başkanı oldu. Diğer aday Mehmet Ergün ise 13 oy aldı.

'6 yönetim kurulu üyesi ile birlik beraberlik içinde çalışacağız'
Yapılan seçimler sonrası İHA muhabirine açıklama yapan Şükrü Keskin, kendisine bu görevi layık gören tüm Bilecik TSO meclis üyelerine teşekkür ederek, 'Bize oy verenlere, vermeyenlere hepsini candan ve gönülden seviyoruz. Bilecik kazandı diye düşünüyoruz. Mehmet Ergün bey de kazanmış olsa biz kazanmış olacaktık. Şöyle söyleyeyim bizim Ticaret Sanayi Odasına üye işletmeci olan arkadaşlar bin 300 kadar üye arkadaşımız var. Bunun 500 tanesi geldi oy kullandı, TSO meclisine üyesi gönderdi. Buraya gönderilen meclis üyeleri bizim için bir bireydir. Bundan sonra 6 yönetim kuruşlu üyesi ile birlik beraberlik içinde çalışacağız. Bundan sonra Ticaret Sanayi Odasında ayrımcılık yok, 2'ye bölünmüşlük bundan sonra olmayacak' dedi.

'Çatı aday çıkaralım dedik kabul etmediler'
Şükrü Keskin, TSO Başkanlığı seçimlerinde 'çatı aday' çıkartmak için bir girişimde bulunduklarını ama bu girişimin sonuç vermediğini belirterek, 'Bu aday ile hep beraber devam edelim bölüklük olmasın dedik. Bu 'çatı aday' için biz görüşmelerde bulunduk ama olmadı olmayınca da herkes hesap yaptı. Allah'ın da var bir hesabı.Tabi en sonunda adaylar belli oldu ve ilk seçimde 14-14 kalınca kura çekilişine gittik. Kura çekilişinde de herkes bir hesap yaptı Allah'ın da bir hesabı vardı. 3 o taraftan 3 bu taraftan çıktı. Yani o tarafı bu tarafı yok bundan sonra. Burada hizmet etmek için varız. Bilecik için hayırlı ve uğurlu olsun. Bütün herkese meclis üyelerine, yönetim kurulu üyelerine. İnşallah şimdi meclis başkanı seçilecek' diye konuştu.

Bilecik TSO Başkanı Sinoplu bir işadamı oldu