Karadeniz Bölgesi'nin otomasyon alanındaki ilk kuruluşu olan Kaptan Otomasyon; konfor, teknolojik altyapı ve eşsiz deniz manzarası ile mutluluk vadeden proje Nu Teras'ın otomasyon sistemlerindeki ilk tercihi oldu. Kaptan Otomasyon, seksiyonel tip garaj kapıları, radarlı otomatik kapı sistemleri ve bariyer otomasyon sistemleri ile Nu Tesas'ın modern mimarisine değer katmanın gurunu yaşıyor.

NU TERAS KAPTAN'I TERCİH ETTİ

Birçok önemli firmanın olduğu gibi Nu Teras'ın da kendilerini tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kaptan Otomasyon yöneticilerinden Onur Yegen, 'Nu Teras; ultra lüks daire ve villaları ile kendine hayran bırakan, A'dan Z'ye en kaliteli ürünlerle donatılan modern bir mimari. Kaptan Otomasyon'un, böylesine özel bir projede yer almasından büyük mutluluk duyuyoruz. Kaptan Otomasyon olarak, Nu Teras'ı seksiyonel tip garaj kapıları, radarlı otomatik kapı sistemleri ve bariyer otomasyon sistemlerimizle buluşturduk. Projede, her villanın ve her bloğun kat maliki için etiketli, hızlı geçiş sistemleri kullandık. Böylelikle bina sahibinin, kendi yetkili etiketiyle otoparka girmesini sağladık. Nu Teras'ın yapımında hiçbir masraftan kaçınılmadığı, kaliteden ödün verilmediği, mimarileri görenlerin ilk bakışta fark ettiği bir özellik. Tüm ürünlerde olduğu gibi otomasyon sistemlerinde de kaliteden ödün vermeyen Nu Teras'ın otomasyon sistemlerini; kaliteli, konforlu ve modern ürünlerimizle donattık' dedi.

GÜVENİLİR OTOMASYON ÜRÜNLERİ

Kaliteli ve güvenilir otomasyon sistemleri ile hizmet verdiklerini belirten Yegen, 'Şirket olarak kanatlı kapı, kayar kapı, radarlı kapı, bariyer, garaj kapısı, endüstriyel kapı, kepenk, yangın kapıları, hızlı PVC kapı panjur, mantar bariyer, yükleme rampası, yükleme körüğü, geçiş kontrol ve personel takip sistemleri alanında hizmet veriyoruz. Ürün çeşitlerimizi, dünya çapında hangi firmalar en kaliteli şekilde üretiyorsa, o firmalarla çalışıyoruz. Bahçe otomasyon grubumuzda BFT ve NICE, seksiyonel tip garaj kapısı ve endüstriyel kapıda İSODOOR, radarlı kapıda RECORD, alüminyum kepenk sistemleri ve kepenk motoru sistemlerinde Özdil Pancur'un (MOSEL Motor, ALUSEL Kepenk Profilleri) bayiliğini yapıyoruz. Kaptan Otomasyon'un güvenilirliği herkes tarafından bilinmektedir. 20 yıldır sorunsuz bir şekilde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Firmamız, alanında deneyimli çalışanlarından oluşan ekibiyle, yaptığı her işin her zaman arkasındadır. Gerek kullandığımız ürünlerin kalitesi gerekse de satış sonrası hizmetimiz ile birçok firmanın projesinde olduğu gibi Nu Teras'da da Kaptan Otomasyon sistemleri yer alıyor. Böylesine önemli bir projede Kaptan Otomasyon kalitesine yer veren, Nur Aydıner Meral ve Turgut Meral'a teşekkürlerimi sunuyorum' şeklinde konuştu.

KAPTAN OTOMASYON AYRICALIĞINI YAŞIYORUZ

Nu Teras ile Samsun'a değer kattıklarını vurgulayan Nu Teras Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Meral, projede standartları bir adım öne taşıyacakları her detayı düşündüklerini dile getirdi. Meral, 'Nu Teras, 23 dönümlük arazi üzerine konumlu 175 konuttan oluşmaktadır. Konfor, teknolojik alt yapı, eşsiz deniz manzarası, sosyal tesislerle donattığımız Nu Teras'la hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Eşsiz mimariyi, ahşabın ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen taşların uyumu ile bütünleştirdik. 512 ve 587 metrekarelik yaşam alanı seçenekleri ile sunulan 12 villada, ev sahiplerinin konforu için her şey düşünüldü. Modern mimariye sahip tripleks villalarda, en güncel yapı malzemelerinin ahengini, doğa ile iç içe bahçe keyfi ile yaşama keyfi sunuyoruz. 210 metrekareden 370 metrekareye kadar geniş yelpazede farklı yaşam alanları sunan dairelerimiz, aranılan konforu yaşatıyor. Geniş balkonlardan Atakum ve deniz manzarası eşliğinde ev sahiplerine her mevsim farklı tatlar sunmayı vaad ediyor. Böylesine özel bir mimaride, modernliğin konforla harmanlandığı en kaliteli ürünleri kullandık. Otomasyon sistemlerimizde de Nu Teras'ın kalite ve güvenilirliğine yakışan, bölgenin önde gelen firmalarından Kaptan Otomasyon'u tercih ettik. Nu Teras'a Kaptan Otomasyon sistemleri ile ayrıcalık katmanın mutluluğunu yaşıyoruz' ifadelerini kullandı.

Mehtap YILDIZ