Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen programlara katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Vekili İlhan Güler'in çelenk sunmasıyla başlayan törende, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Vekili İlhan Güler, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

RAHMETLE ANIYORUZ

Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında tebriklerin kabulü gerçekleşti. Emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutlayarak, yaptıkları görev süresince tüm teşkilat mensuplarına başarılar dileyen Başkan Özbalcı, 'Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümünde, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine sahip çıkmak için görevlerini yerine getirirken, vatan, millet ve bayrak sevgisi uğruna canlarını hiçe sayarak feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de şehrimizde görev yapan tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum' diye konuştu.

Programa ayrıca Kaymakam Emrah Uzun, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Gökçe, Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Güler, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit yakınları, teşkilat mensupları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.