Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba Turunç Masa'da düzenlendiği randevusuz görüşmelere devam etti. Görüşmelerde vatandaşlarla yaklaşık 3 saat baş başa görüşen Başkan Uysal'ın bu haftaki konukları arasında Muratpaşa Belediyespor'un kadın güreşçileri yeraldı. 7 - 8 Nisan'da Alanya'da düzenlenen U23 Türkiye Şampiyonası'nda serbest stil 55 kiloda 3'üncü olan Sinem Çisem Doğdu ve minderin genç yıldızlarından Büşra Efe, güreşe verdiği destek dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür etti. Ziyarette başarılı güreşçilere Muratpaşa Belediyespor Güreş Koordinatörü Erhan Üstündağ ve antrenör Erdal Korkut eşlik etti.
Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak hem yağlı pehlivan güreşlerinde hem de minder güreşlerinde her zaman sporcuların yanında olacaklarını söyledi. Yağlı güreşin Anadolu insanın dünya kültür mirasına hediyesi olduğunu belirten Başkan Uysal, 'Ama 'olimpiyat ruhu' olarak tanımlanan bir şey var ki onu hiç kaybetmemeliyiz. Olimpiyatlarda derece yapacak minder güreşçileri yetiştirmemiz gerekiyor. Bu açıdan sizlerin başarılarını çok önemsiyor ve gurur duyuyoruz' diye konuştu.
Bununla birlikte 3 yıldır yağlı pehlivan güreşleri düzenlendiklerini belirten Başkan Uysal, '4'üncü Muratpaşa Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, 14 Ekim pazar günü gerçekleşecek' dedi.

Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri 14 Ekim’de