Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun ve Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ilk olarak Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Reşadiye Caddesi'nde yapımı hızla devam eden Yayalaştırma Projesi'ni inceledi.
Olgun ve Eroğlu, daha sonra sırasıyla Cumhuriyet Meydanı, Hacı Hulusibaba Caddesi yol çalışması ve son olarak Dereüstü olarak bilenen Ahmet Cevat Güvenkaya Caddesi'nde inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Yapılan inceleme sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa'da Büyükşehir Belediyesi yatırımlarının hızla devam ettiğini belirterek, 'Yayalaştırma Projesi Fatsa için çok önemli bir proje. Fatsa şehir merkezinde ticari alanın tam merkezinde trafiğe kapalı alanlarımızın tamamını inşallah bu projeyle yeniliyoruz. Doğal taşların bitmesiyle oturma grupları ve aydınlatmasıyla beraber çok harika bir görüntü ortaya çıkacak. Henüz bitmemiş haliyle bile vatandaşlardan bu çalışma ile ilgili olumlu tepkiler duyuyoruz' dedi.
Cumhuriyet Meydanı'nda alt yapı anlamında çalışmaların hız kazandığını ifade eden Başkan Eroğlu, 'Fatsa ilçemizin bu meydanı kazanması ile birlikte Ordu ilimizin en güzel meydanlardan birisi olacaktır. Proje bitim tarihi yıl sonu olarak gözükse de yaz ayanın sonunda müteahhit firma burayı bize teslim edecek. Eylül ayı sonu itibarıyla meydan projemiz inşallah hayata geçmiş olacak' diye konuştu.
Ata Caddesi'nden Nihat Kutsal Sokak'a kadar sıcak asfalt serimi için de son hazırlıkların yapıldığını belirten Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, 'Cuma günü burada sıcak asfalt serimi çalışması başlayacak. Baskı beton kaldırımının da hızlı bir şekilde tamamlanması ile esnaflarımızın mağduriyeti sona erecek ve öncekinden çok daha güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Dereüstü olarak bilenen Ahmet Cevat Güvenkaya Caddesi'nde de baskı beton çalışmaları bitme aşamasına geldi. Fatsalılar adına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a ilçemize yaptığı yatırımlar için teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.

Fatsa’da Büyükşehir yatırımları