Heyet Kozlu'da yapılacak olan Değirmenağzı içme suyu projesi ve Esenköy, Değirmenağzı ve Ilksu'da yapılacak paket arıtma sistemi projeleri için görüşme yaptı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yaptığı açıklamada; 'İlçe Başkanımız ve Başkan Yardımcımız ile İlçemizde yapılacak olan Değirmenağzı İçme suyu projesi ve Esenköy, Değirmenağzı ve Ilıksu'da yapılacak olan paket arıtma sistemi projeleri için Proje Müdürümüz Ensar Aktaş ve İlbank Kastamonu Bölge Müdürümüz Ensar Aktaş ile toplantı düzenleyerek projelerimiz için destek istedik. Proje Müdürümüz ve Bölge Müdürümüze desteklerinden ve Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim'' dedi.
Temaslarına devam eden heyet daha sonra ile DSİ 23.Bölge Müdürü Hayrettin Baysal ile Kozlu Köyü'nde yapılması planlanan Su Barajı ve Kozlu Deresi Islah çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; 'İlçemizin içme suyu problemini çözmek Ulutan Barajına bağımlı kalmamak için Kozlu Köy'de yapmayı planladığımız Su Barajı projesi ve Kozlu deresi ıslah çalışmaları için DSİ Bölge Müdürümüz Hayrettin Baysal ile görüş alışverişinde bulunduk. Bölge Müdürümüze desteklerinden ve Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

Kozlu heyeti Kastamonu’da temaslarda bulundu